ZomerZwerfKaart

maandag 3 jul 2017

Ga tijdens de zomervakantie op avontuur in Dordrecht! In juli en augustus kun je bij tien deelnemende organisaties uit Dordrecht meedoen aan leuke kinderactiviteiten. Je krijgt bij deelname een stempel op je ZomerZwerfkaart, en heb je een volle spaarkaart dan kun je een heerlijk ijsje halen bij II Giardino Gelato!

Met deze kaart kunnen kinderen van 4 tot 12 jaar, gedurende de gehele zomervakantie, terecht bij de organisaties om een geweldige zomer te beleven.

Er zijn toffe activiteiten bij: de Bibliotheek AanZet, Duurzaamheidscentrum Weizigt, De Biesbosch, Dordrechts museum, Hof van Nederland, Huis van Gijn, Onderwijsmuseum, Kinderboekwinkel de Giraf, The Movies Dordrecht en ToBe cultuurcentrum.

Tobe zomerprogramma // tobe_zomerprogramma_kinderen_-_fotografie_peter_verheijen.jpg (133 K)ToBe
ToBe Projectbureau organiseert workshopochtenden in het Energiehuis voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar op 10, 11, 13 juli en 14, 15 en 17 augustus. Op 10 juli en 15 augustus is er tevens een kleuterochtend met keuze uit workshops theater, dans, kunst & design en muziek voor kinderen van 4 en 5 jaar. In de eerste week van de zomervakantie zijn er workshops kleiwerkplaats, theater, trommelen, dans n monsterspel maken. De kosten bedragen 10 euro per ochtend per kind en een kaartje koop je online viawww.tobe.nl/agenda

Kijk voor meer informatie ophttp://www.facebook.com/zomerzwerfkaartofdownload de de kaart met deelnemers.

  • print

VVV Idee

Dordrecht la carte

Stel zelf uw dagje uit samen en koop vouchers bij VVV Dordrecht. Maak een keuze uit de menukaart van Dordrecht.

Lees meer

Spiegel voor het heden

Oude tijden herleven tijdens de jubileumtentoonstelling van Vereniging Oud-Dordrecht, die vanaf 4 juni te bewonderen is in het Dordrechts Museum.

Lees meer

Content VVV Idee