Schuitje varen, theetje drinken

maandag 11 sep 2017

Aan ons leuke arrangement 'Schuitje varen, theetje drinken' hebben we iets heel moois toegevoegd. Vanaf nu kan je kiezen en de afternoon-tea, naast Christa's Cookies, ook gebruiken bij Coffeelicious bij Huis van Gijn!

Geniet van heerlijke thee in de prachtige tuin van het oude 19e eeuwse woonhuis onder de eeuwenoude plataan, esdoorn en moerbeiboom, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Verder bestaat dit arrangement uit een chocoladeproeverij bij 'N Joy Chocolate, een uitgebreid 12-uurtje bij de Vergulde Lampet en een mooie rondvaart met de Dordtevaar.

Dit arrangement is geldig van april t/m oktober, van dinsdag t/m zaterdag.Prijs per persoon:€ 33,95

Reserveren kan telefonisch, per e-mail of via de informatie balie. Je kunt het arrangement ook online in onze webshop reserveren! Kijk voor meer informatie over het arrangement op de website.

VVV Zuid-Holland Zuid
Spuiboulevard 99
3311 GN DORDRECHT
Tel: 0900 4636888
E-mail:info@vvvzhz.nl

  • print

VVV Idee

Vincent van Gogh in Dordrecht

Deze stadswandeling voert je langs plekken waar hij werkte, woonde en die hij graag bezocht en waarover hij schreef in zijn brieven. Luister naar deze brieven in de izi.travel app.

Lees meer

Virtueel Dordrecht bezoeken

Virtueel de Dordtse highlights bezoeken? Online rondwandelen door het Dordrechts Museum of de Grote Kerk? Dat kan op Dordrechttoer.nl met interactieve foto's bekijk je unieke plekjes in de stad.

Lees meer

Content VVV Idee