Uitje van de maand

donderdag 1 mrt 2018

Uitje van de maand: Dordrecht ‘Verrassend Anders’

Dordrecht leren kennen op een andere manier? Deze tocht neemt u mee voor een wandeling door Hollands oudste stad, een heerlijke lunch in de Witten Haen en een rondleiding en proeverij door distilleerderij Rutte!

De dag begint met een chocoladeproeverij en dan neemt de VVV-gids uw groep mee voor een wandeling door Hollands oudste stad met haar roemrijk verleden. Onderweg is een bezoek aan de Grote Kerk mogelijk en daarna wordt u verwend met een ‘kakellunch’ in de Witten Haen. In de middag een proeverij en rondleiding door distilleerderij Rutte, waar jenevers en likeuren worden gestookt.

Prijs: € 44,95 (vanaf 14 personen)

Kijk op www.opstapinzuid-holland.nl voor meer informatie over dit groepsuitje en andere mogelijkheden in de regio Zuid-Holland Zuid. Inlichtingen: VVV Zuid-Holland Zuid, 078-6322422, res@vvvzhz.nl

  • print

VVV Idee

Dordrecht, bijzonder dichtbij

Ontdek de oudste stad van Holland. Laat je verrassen door al het moois dat Dordrecht te bieden heeft en bekijk de prachtige video's en foto's.

Lees meer

Beklim de toren voor een prachtig uitzicht

Als je de 275 treden van de toren van de Grote Kerk beklimt, word je beloond met een prachtig uitzicht over de historische binnenstad van Dordrecht en de omliggende rivieren en polders.

Lees meer

Content VVV Idee