Uitje van de maand

vrijdag 1 dec 2017

Uitje van de maand: Dordrecht 'Verrassend Anders'

Dordrecht leren kennen op een andere manier? Deze tocht neemt uw groep mee voor een chocoladeproeverij gevolgd door een wandeling door Hollands oudste stad, een heerlijke lunch in de Witten Haen en een rondleiding en proeverij bij distilleerderij Ruttte!

Ontvangst met koffie/thee en chocolade proeven bij 'nJoy Chocolate. U ziet de bedrijvigheid van het productiegedeelte van deze vestiging. Daarna neemt de VVV-gids de groep mee voor een wandeling door de stad met haar roemrijk verleden. Een heerlijke 'kakellunch' in het sfeervolle restaurant in de Witten Haen. In de middag een bezoek aan distilleerderij Rutte waar u uitleg krijgt hoe de bijzondere dranken geproduceerd worden en sluit u af met een proeverij.

Prijs: vanaf € 39,95 p.p. (vanaf 14 personen).

Kijk op www.opstapinzuid-holland.nl voor meer informatie over dit groepsuitje en andere mogelijkheden in de regio Zuid-Holland Zuid. Inlichtingen: VVV Zuid-Holland Zuid, 078-6322422, res@vvvzhz.nl

  • print

VVV Idee

Tourist Day Ticket

Met het Tourist Day Ticket reis je gedurende een hele dag onbeperkt met bus, tram, metro en waterbus voor een vast bedrag door heel Zuid-Holland.

Lees meer

Toeristische Overstappunten

Vindt u het leuk om te fietsen of te wandelen in de natuur of in een landelijke omgeving en bent u op zoek naar een nieuwe ervaring? Dan is een TOP misschien wel een goed idee.

Lees meer

Content VVV Idee