VVV brochures Dordrecht

Dordrecht brochure 2017 // dordrecht-2017.jpg (56 K)VVV brochure Dordrecht


Wil je alle informatie over Dordrecht op je gemak door lezen dan kun je het beste de toeristische VVV brochure Dordrecht bestellen. Deze gids bevat informatie en mooie foto's van Dordrecht, highlights, tips voor dagje uit en praktische informatie zoals gegevens over musea, galeries, overnachten, fiets- en bootverhuur, rondvaarten en excursies, monumenten en restaurants. 

Deze full-colour pocket brochure is gratis in vier talen (Ned-Eng-Frans-Duits) verkrijgbaar bij de kantoren van VVV Zuid-Holland Zuid, bij verschillende agentschappen en op aanvraag.


Bestellen
Bladeren


Stadswandeling Dordrecht 2015 // stadswandeling_dordrecht.jpg (56 K)VVV Stadswandeling Dordrecht

Deze wandeling begint bij VVV|intree Dordrecht en leidt u door de oude binnenstad, waar u tal van bijzondere zaken tegenkomt. Een armevrouwenhof bijvoorbeeld dat eigenlijk uit vier hofjes bestaat, het oudste authentieke woonhuis van Nederland en Vadertje Tijd, met de zandloper op het hoofd. Of het naakte jongetje in de gevel van een voornaam huis, de opvallend scheve toren van een godshuis en het adembenemende rivierengezicht waarmee je beloond wordt als je argeloos door een stadspoort wandelt....

De wandeling neemt ongeveer twee uur in beslag. Met een bezoek aan monumenten en musea langs de route maakt u er al gauw een compleet dagje uit van.
Prijs: € 3,-. Verkrijgbaar bij VVV Zuid-Holland Zuid, Spuiboulevard 99, 3311 GN Dordrecht, tel. 0900-46 36 888. 

Bestellen


Brochure Groepsdagtochten 2017 // groepsdagtochten-2017.jpg (55 K)VVV Brochure Groepsdagtochten Zuid-Holland Zuid 


Alle mogelijkheden voor stadswandelingen, complete dagtochten en groepsdagtochten op maat in de regio Zuid-Holland Zuid staan in deze VVV brochure. 
Je kunt deze gratis brochure online bestellen zodat je alles op je gemak thuis kunt nalezen. 

 

Bladeren
Meer informatie

 

 

 

  • print
Content VVV Idee