VVV brochures Dordrecht

VVV brochure Dordrecht
Wil je alle informatie over Dordrecht op je gemak door lezen dan kun je het beste de toeristische VVV brochure Dordrecht bestellen. Deze gids bevat informatie en mooie foto's van Dordrecht, highlights, tips voor dagje uit en praktische informatie zoals gegevens over musea, overnachten, fiets- en bootverhuur, rondvaarten, excursies en monumenten. 

Deze full-colour pocket brochure is gratis in vier talen (Ned-Eng-Frans-Duits) verkrijgbaar bij de kantoren van VVV Zuid-Holland Zuid, bij verschillende agentschappen en op aanvraag. Bekijk de brochure online hieronder of bestel in de VVV-webshop.

 

Stadswandeling Dordrecht 2015 VVV Stadswandeling Dordrecht

VVV heeft de stadswandeling compleet vernieuwd met o.a. een handige plattegrond met daarin de genummerde route. Het pocketformaat boekje leidt u langs alle highlights van de stad, de vele monumenten en bezienswaardigheden. Onderweg kunt u één van de musea bezoeken en genieten van het prachtige uitzicht op het drierivierenpunt. Het boekje geeft veel achtergrond informatie over de belangrijke punten langs de route en is voorzien van fraaie foto's van de prachtige, historische binnenstad

De wandeling neemt ongeveer twee uur in beslag. Met een bezoek aan monumenten en musea langs de route maakt u er al gauw een compleet dagje uit van.
Prijs: € 3,-. Verkrijgbaar bij VVV Zuid-Holland Zuid, Spuiboulevard 99, 3311 GN Dordrecht, tel. 0900-46 36 888. 

Bestellen


VVV Brochure Groepsdagtochten Zuid-Holland Zuid Alle mogelijkheden voor stadswandelingen, complete dagtochten en groepsdagtochten op maat in de regio Zuid-Holland Zuid staan in deze VVV brochure.
Je kunt deze gratis brochure online bestellen zodat je alles op je gemak thuis kunt nalezen. Bekijk de brochure hieronder of kijk op www.opstapinzuid-holland.nl voor meer informatie.

 

 

Mis niets tijdens je dagje uit in Dordrecht

VVV Dordrecht heeft aantrekkelijke kant-en-klare dagarrangementen samengesteld voor een leuk dagje uit in Dordrecht, Hollands oudste stad.

Zo kun je in Dordrecht kiezen uit 5 arrangementen zoals Door Dordt, Schuitje Varen-Theetje Drinken, Smaakvol Dordrecht, In Holland staat een huis, Ode aan de Dordtse Synode of stel zelf je dagje samen met Te kust en Te keur.

Blader hieronder door de brochure of bekijk de uitgebreide beschrijvingen op de website.

 

 
  • print