Stadswandeling Dordrecht

Dordrecht stad aan het water
Dordrecht is misschien wel een van 's lands best bewaarde geheimen. Waar anders vind je een stad op een eiland bomvol cultuur, bruisende festivals, ruige natuur en een rijk verleden dat je tussen de duizenden monumenten in de historische binnenstad nog overal ervaart. De engelse krant The Times noemde Dordrecht zelfs een 'verborgen parel'en tipte het als alternatief voor stedentrips naar met toeristen overladen wereldsteden als Parijs en Barcelona.

GROEPEN
Groep wandelaars VVV // img_0416.jpg (286 K)VVV Dordrecht Gidsenteam
De gidsen van VVV Dordrecht verzorgen een stadswandeling door Dordrecht op maat voor uw groep. Met een vertrek- en eindpunt naar keuze en de informatie tijdens de stadswandeling Dordrecht wordt toegespitst op de interesses van de groep. Alle deskundige VVV gidsen beschikken over een grondige kennis van de moderne talen en de geschiedenis van de stad en/of regio. De gidsen lopen vanwege Corona maatregelen tijdelijk met maximaal 10 personen*. De wandelingen zijn het gehele jaar door te reserveren op alle dagen van de week. U kunt ze los boeken of als onderdeel van een dagtocht op maat.
* Door de huidige Corona maatregelen is het momenteel niet mogelijk om met een groep de stad te bezoeken.
Wanneer de regels weer versoepeld worden zullen wij dit aantal ook weer aanpassen.

Kosten
tot 2 uur wandelen: € 85,00 per gids.
ieder volgend uur: € 35,00 per gids.

Meer dan wandelen
Maak uw bezoek aan Dordrecht compleet door aanvullend bij uw stadswandeling een museum te bezoeken, een rondvaart te maken of koffie/lunch te gebruiken in de stad. VVV kan dit voor uw groep verzorgen.

Inlichtingen/reserveringen
VVV Dordrecht, Afdeling Groepsreserveringen, Spuiboulevard 99, 3311 GN Dordrecht
078-632 2422 / 078-632 2477,  res@vvvzhz.nl


 

INDIVIDUELEN

Pottenkade-wandelaars-dordrecht // pagina_46_ll_pottenkade.jpg (237 K)

Stadswandeling Dordrecht
Zelf wandelen
Koop bij VVV Dordrecht het Rondje Dordt, deze brengt je langs de mooiste plekjes in historisch Dordrecht. Het pocketformaat boekje leid je langs alle highlights van de stad, de vele monumenten en bezienswaardigheden. Onderweg kun je één van de musea bezoeken en genieten van het prachtige uitzicht op het drierivierenpunt. Het boekje geeft veel achtergrond informatie over de belangrijke punten langs de route en is voorzien van fraaie foto's van de prachtige, historische binnenstad. De route start bij VVV Dordrecht aan de Spuiboulevard, is te volgen aan de hand van bewegwijzering en is 5 km lang.

Verkrijgbaar bij VVV Dordrecht en in de VVV-webshop voor € 3,-.

Digitaal door Dordrecht wandelen
Ontdek Dordrecht op een nieuwe manier en leer de stad nog beter kennen! Uitgebreid en op het gemak een stadswandeling maken is op het moment niet zo leuk als normaal. Vlogster Britt en stadsgids Lisette nemen je mee langs de mooiste plekken in de stad. Zo kom je op een leuke manier van alles te weten over de stad en maak je op een veilige manier een mooie en interessante stadswandeling. Kijk hier naar de Digitale stadswandeling Dordrecht

Wandelen met een App
izitravel // appicon76x76.png (96 K)
VVV Zuid-Holland zuid heeft diverse wandelingen door Dordrecht samengesteld waarmee je kunt wandelen met je telefoon. Download de izi-Travel app en zoek op Dordrecht. Je kunt de routes door de binnenstad direct wandelen of eerst thuis downloaden. Al wandelend door de stad krijg je met de audiotour (gesproken) informatie en foto's over de bezienswaardigheden onderweg.
Meer informatie >

 

  • print