Stadswandeling Dordrecht

Dordrecht stad aan het water
Hollands oudste stad ligt op een eiland, omsloten door brede rivieren. Duizend monumenten, historische binnenstadhavens en een geweldige sfeer bepalen het karakter van deze eeuwenoude havenstad. Over de langdurige geschiedenis van Dordrecht valt heel veel te vertellen. Verken de stad onder leiding van een gids of ontdek de stad op eigen houtje.

GROEPEN

Groep wandelaars VVV // img_0416.jpg (286 K)VVV Gidsenteam Dordrecht
De VVV gidsen verzorgen een stadswandeling door Dordrecht op maat voor uw groep. Met een vertrek- en eindpunt naar keuze en de informatie tijdens de stadswandeling Dordrecht wordt toegespitst op de interesses van de groep. Alle deskundige VVV gidsen beschikken over een grondige kennis van de moderne talen en de geschiedenis van de stad en/of regio. De gidsen lopen met maximaal 20 personen. De wandelingen zijn het gehele jaar door te reserveren op alle dagen van de week. U kunt ze los boeken of als onderdeel van een dagtocht op maat.

Kosten

1,5-2 uur wandelen: € 77,50
1 uur wandelen: € 75,00

Inlichtingen/reserveringen

VVV Zuid-Holland Zuid, Afdeling Groepsreserveringen, Spuiboulevard 99, 3311 GN Dordrecht
078-632 2422 / 078-632 2477,  res@vvvzhz.nl

Meer dan wandelen
Maak uw bezoek aan Dordrecht compleet door aanvullend bij uw stadswandeling een museum te bezoeken, een rondvaart te maken of koffie/lunch te gebruiken in de stad. VVV kan dit voor uw groep verzorgen of maak gebruik van de samengestelde dagtochten.


INDIVIDUELEN

Pottenkade-wandelaars-dordrecht // pagina_46_ll_pottenkade.jpg (237 K)Wandelen o.l.v. een gids

VVV Stadswandeling
Verken de historische binnenstad van Dordrecht onder leiding van een VVV-gids. De VVV-gids neemt u in 1,5 uur mee door het heden en verleden van Dordrecht en vertelt de mooiste verhalen over de monumenten en bezienswaardigheden van Dordrecht.
Let op: omdat er niet meer dan 20 personen kunnen meewandelen wordt vooraf aanmelden ten zeerste aangeraden (via: 0900-4636888 of info@vvvzhz.nl)

Start: VVV Dordrecht, Spuiboulevard 99, 3311 GN Dordrecht, 0900-4636 888, info@vvvzhz.nlwww.vvvdordrecht.nl 
Wanneer: Iedere woensdag van juni t/m oktober 2019 van 11:00 tot 12:30 uur.
Prijs: € 5,00 p.p.

Stadswandeling Dordrecht
Zelf wandelen

Koop bij VVV Dordrecht de VVV Stadswandeling Dordrecht, deze brengt je langs de mooiste plekjes in historisch Dordrecht. Het boekje is compleet met een handige plattegrond met daarin de genummerde route. Het pocketformaat boekje leidt u langs alle highlights van de stad, de vele monumenten en bezienswaardigheden. Onderweg kunt u één van de musea bezoeken en genieten van het prachtige uitzicht op het drierivierenpunt. Het boekje geeft veel achtergrond informatie over de belangrijke punten langs de route en is voorzien van fraaie foto's van de prachtige, historische binnenstad. De route begint bij VVV Dordrecht aan de Spuiboulevard en is 3 km lang.
Verkrijgbaar bij VVV Dordrecht en in de VVV-webshop voor € 3,-.

Wandelen met een App
izitravel // appicon76x76.png (96 K)
VVV Zuid-Holland zuid heeft diverse wandelingen door Dordrecht samengesteld waarmee je kunt wandelen met je telefoon. Download de izi-Travel app en zoek op Dordrecht. Je kunt de routes door de binnenstad direct wandelen of eerst thuis downloaden. Al wandelend door de stad krijg je met de audiotour (gesproken) informatie en foto's over de bezienswaardigheden onderweg.
Meer informatie >

 

Meer dan wandelen
Wilt u naast een stadswandeling Dordrecht nog meer van de stad zien? Maak het uzelf gemakkelijk en boek bij VVV een kant-en-klaar arrangement.

  • print