Kerstmarkt Dordrecht gaat voor sfeer!

dinsdag 4 dec 2018

Op 14, 15 en 16 december is het zover: de binnenstad van Dordrecht verandert weer in een Kerstmarkt. De iconische havens en historische straten in het centrum worden aangekleed in kerstsferen en vormen daarmee het decor voor de grootste Kerstmarkt van Nederland.

Muzikale winterterrassen
Kerst is een belevenis in Dordrecht en dit merk je onder andere op de verschillende muzikale winterterrassen op de Kerstmarkt Dordrecht. In de schaduw van het indrukwekkende Stadhuis kun je, met muzikale ondersteuning van onder andere gospelkoren, heerlijk genieten van glühwein of warme chocolademelk. Op alle dagen (einde van de dag) kun je hier zelfs uit volle borst meezingen met moderne en klassieke kerstnummers tijdens de Christmas-sing-a-long.

In de schaduw van de Grote Kerk
Een andere, niet te missen stop tijdens een rondje over de Kerstmarkt is de Grotekerkstuin. Hier kun je je ogen uitkijken in het Kersttheater. In deze intieme setting trakteren artiesten en muzikanten je op leuke acts tijdens een theatershow. In de Grotekerkstuin is ook de levende kerststal te vinden. Hier ontfermen herders zich over ossen, ezels, ganzen, kippen, schapen, geiten en zelfs een kameel! Alle dieren staan veilig achter een hek, maar kunnen door de kleinsten wel geaaid worden.

Proef de ultieme kerstsfeer
De Kerstmarkt Dordrecht is dé plek om optimaal in de kerstsfeer te komen. Honderden lichtjes sieren de stad, kerstliederen klinken door de straten en geurige lekkernijen wachten je op. Mocht je nog niet in de kerststemming zijn, na een bezoek aan de Kerstmarkt Dordrecht kun je daar niet meer onderuit!

Praktische informatie
Kijk voor alle informatie over openingstijden, plattegrond, route en parkeren en openbaar vervoer op www.kerstmarktdordrecht.nl

  • print

VVV Idee

Mis niets met een VVV arrangement

Hoe dichter bij Dordt..... Hoe leuker het wordt!

Lees meer

Speurroute Dordrecht

Iedereen kan zijn hersens gaan kraken over de Mysterieuze Moord op de illustere pandjesbaas Ooms. Wie speurt ziet meer!

Lees meer

Content VVV Idee