Dordrecht Winterboek

dinsdag 20 nov 2018

Kado-idee voor de feestdagen !

Het Dordrechts Winterboek is een heerlijk boek vol kijk- en leesplezier. Zo staan er winterse knutseltips in, eenvoudige maar leuke winterse decoraties voor in huis, snel gemaakte handwerkideeŽn, zelfmaakcadeautjes en puzzels.

Bovendien staan er lekkere wintergerechten in die eenvoudig zijn te maken met weinig ingrediŽnten. De gerechten hebben humorvolle Dordtse namen. Topfotograaf Machiel Mol voorzag de 'reseppies' van prachtige foto's. Ook bevat het boek enkele prachtige winterse tekeningen van de hand van Jan Hensema. Door het hele boek staan bovendien veel Dordtse verhalen en gedichten.

Dit doe-boek voor volwassenen zit verpakt in een prachtig blik met als titel ‘Winter in Dordrecht’.
€ 19,95, verkrijgbaar bij VVV Dordrecht, Spuiboulevard 99, 3311 GN Dordrecht, 0900- 4646 888, info@vvvzhz.nl of in de VVV-webshop.

  • print

VVV Idee

Beklim de toren voor een prachtig uitzicht

Als je de 275 treden van de toren van de Grote Kerk beklimt, word je beloond met een prachtig uitzicht over de historische binnenstad van Dordrecht en de omliggende rivieren en polders.

Lees meer

Ode aan de Synode

Dit jaar is het 400 jaar geleden dat Dordrecht een half jaar lang het centrum van Europa was. Meer dan 100 predikanten, professoren en politici kwamen in Dordrecht bijeen tijdens de Synode van Dordt.

Lees meer

Content VVV Idee