Het water op

maandag 4 jun 2018

In de waterrijke regio Zuid-Holland Zuid kun je heerlijk het water op met de vele rondvaartboten. Je hebt heel veel keuze:

Dordrecht
Fluisterzacht varen onder druppende bruggen, langs doorkijkjes en kolossale pakhuizen. Rondvaartboot De Dordtevaar is een electrisch aangedreven open boot en speciaal ontworpen voor de Dordtse waterwandelgangen. Vanaf 1 april dagelijks elk uur van 14.00 t/m 17.00 uur. 
Meer informatie>

De Biesbosch
De open fluisterboot De Sterling vaart vanaf het Biesboschcentrum Dordrecht. Zo kun je kiezen uit een rondje Hollandse Biesbosch, een krekentocht of een Midzomeravondtocht.
Meer informatie> 

Rondvaartboot Friso KinderdijkWerelderfgoed Kinderdijk
De fluisterboot Canal Hopper Prins Friso heeft vier op- en afstappunten bij het Werelderfgoed Kinderdijk en vaart een rondje van een uur of neem de Canal Cruiser voor een rondje van een half uur.  
Meer informatie >

Dordrecht en Oud-Beijerland en Tiengemeten
Deze zomer vaart de Haringvliet Expeditie van de Waterbus o.a. vanuit Dordrecht naar Tiengemeten en vanuit Rotterdam naar Oud-Beijerland en Tiengemeten.
Meer informatie>

De Hoeksche Vaart verzorgt diverse rondvaarten bij of rond Tiengemeten zoals een schemertocht en een vroege vogeltocht.
Meer informatie>

Groep(je)
Kom je met een groep(je) en wil je een boot afhuren. In Dordrecht zijn er diverse mogelijkheden zoals varen met DD Cornelis, Imbarcazione Barone, Pak je Biezen en Wijnhavenvaart. Rederij Giessenstroom, de Vinkenwaard en Djieuwke elektroboot varen allen op reservering in de Alblasserwaard.
Kijk dan voor alle mogelijkheden op www.vvvzhz.nl 

  • print

VVV Idee

Waterbus Haringvliet Expeditie

Doe een rondje Haringvliet met de Waterbus vanuit Rotterdam, Dordrecht, Oud-Beijerland en Spijkenisse.

Lees meer

Schuitje varen, theetje drinken

Populair dagje in Dordrecht! Wandelen door de oude binnenstad, lunchen, varen met een fluisterboot en chocolade proeven! Verkrijgbaar bij VVV Dordrecht.

Lees meer

Content VVV Idee