Uitje van de maand

woensdag 1 aug 2018

Cultureel Gorinchem is het groepsuitje van deze maand.

Een ideale groepsdagtocht voor de cultuurliefhebbers met een bezoek aan het Gorcums Museum en het Hendrick Hamel museum maar ook een stadswandeling door het mooie Gorinchem.

De dag begint met koffie en appeltaart daarna bezoekt u het veelzijdige Gorcums Museum met geschiedenis van de stad, Gorcumse schilderijen uit de Gouden Eeuw en Gorcumse kunst van nu. Daarna start de stadswandeling onder leiding van een VVV-gids waarna u van een heerlijke lunch kunt genieten. 's Middags in het Hendrick Hamel museum maakt u kennis met deze zeventiende-eeuwse zeeheld.

Prijs: € 35,- p.p. (min. 15 personen) - inclusief koffie met gebak, entree Gorcums Museum en Hendrick Hamel Museum, stadswandeling o.l.v VVV-gids en lunch.

Kijk op www.opstapinzuid-holland.nl voor meer informatie over dit groepsuitje en andere mogelijkheden in de regio Zuid-Holland Zuid. Inlichtingen: VVV Zuid-Holland Zuid, 078-6322422, res@vvvzhz.nl

  • print

VVV Idee

Dordrecht Tours

Dordrecht Tours biedt u de unieke mogelijkheid om vanuit een elektrische trein het historische centrum van Dordrecht te bezichtigen.

Lees meer

Ode aan de Synode

Dit jaar is het 400 jaar geleden dat Dordrecht een half jaar lang het centrum van Europa was. Meer dan 100 predikanten, professoren en politici kwamen in Dordrecht bijeen tijdens de Synode van Dordt.

Lees meer

Content VVV Idee