Uitje van de maand

zondag 1 jul 2018

Veelzijdig Gorinchem en Slot Loevestein is het groepsuitje van deze maand.

De dag begint met koffie en appelgebak bij de Hoofdwacht in Gorinchem. Daarna neemt de VVV-gids de groep mee voor een wandeling door vestingstad Gorinchem. De lunch is ook bij de Hoofdwacht en daarna volgt de overtocht met Riveer eerst naar Woudrichem en dan overstappen op het veer naar Slot Loevestein. Tijdens uw bezoek aan Slot Loevestein komt u alles te weten over dit bijzondere slot dat ridder Dirc Loef van Horne rond 1368 liet bouwen.

Prijs: € 47,75 p.p. (min. 10 personen) - inclusief koffie met gebak, stadswandeling o.l.v VVV-gids, lunch, overtocht veerdienst v.v. en bezoek aan Slot Loevestein.

Kijk op www.opstapinzuid-holland.nl voor meer informatie over dit groepsuitje en andere mogelijkheden in de regio Zuid-Holland Zuid. Inlichtingen: VVV Zuid-Holland Zuid, 078-6322422, res@vvvzhz.nl

  • print

VVV Idee

Dagje Oud-Hollands Dordrecht

Met dit VVV-arrangement geniet je al wandelend van Hollands oudste stad met onderweg poffertjes, lunch en afternoon tea en bezoek aan museum Huis van Gijn.

Lees meer

Dordrecht Tours

Dordrecht Tours biedt u de unieke mogelijkheid om vanuit een elektrische trein het historische centrum van Dordrecht te bezichtigen.

Lees meer

Content VVV Idee