Creatief in de Herfstvakantie

woensdag 10 okt 2018

Kom knutselen bij Weizigt
Weizigt gaat deze vakantie op de creatieve toer en organiseert drie workshops waarin 'herfstig' geknutseld wordt. Maak een mooi windlicht van papier-maché of een herfstkrans voor aan je deur. Ook kun je, onder begeleiding, een pompoen uithollen en uitsnijden. Leuk voor Halloween! Je kunt je daarnaast ook opgeven voor de leuke én leerzame workshop 'Uilenballen pluizen' of kom een echt wormenhotel afmaken.

Thuis aan de slag
Kan je niet deelnemen aan een van de activiteiten, maar heb je wel zin om te knutselen? Speciaal voor jou heeft Weizigt een knutselfolder gemaakt met allerlei ideetjes om thuis lekker aan de slag te gaan. Deze folder is van 13 t/m 28 oktober af te halen bij het Informatiepunt op de Stadsboerderij Weizigt (open op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag). Zoek in je tuin of in het park naar bijvoorbeeld mooie bladeren maak thuis de mooiste herfstknutsels. 

Kijk voor alle data, informatie en kosten op www.weizigt.nl 

Biesboschcentrum Dordrecht
Het is bijna herfstvakantie. Biesboschcentrum Dordrecht heeft een leuk activiteitenprogramma samengesteld met activiteiten voor jong en oud. Ga mee Excursieen beleef de Biesbosch in de herfst!

Hele programma>

  • print

VVV Idee

Snelle veerdienst

De leukste manier van reizen in de regio is met de Waterbus. De snelle veerdiensten varen tussen Rotterdam, Dordrecht en in de Drechtsteden. Dagkaarten verkrijgbaar en de fiets mag gratis mee.

Lees meer

Dordrecht la carte

Stel zelf uw dagje uit samen en koop vouchers bij VVV Dordrecht. Maak een keuze uit de menukaart van Dordrecht.

Lees meer

Content VVV Idee