Een verrassend dagje uit met een groep

dinsdag 15 jan 2019

De regio Zuid-Holland Zuid heeft veel mogelijkheden voor uw groepsuitstapje. De VVV regelt het voor u. Met één telefoontje of mailtje naar de afdeling Groepsreserveringen van VVV Zuid-Holland Zuid wordt de organisatie voor het dagje uit met de zaak, vereniging, familie of vrienden voor u geregeld.

Nieuw in 2019
Het aanbod voor 2019 heeft een aantal verrassende nieuwe elementen. In Dordrecht kun je op Schapenkoppen Safari met een Trabant. Een bijzondere toertocht over het Eiland van Dordrecht. Of boek een nieuwe workshop gin of cocktails maken gecombineerd met een rondleiding en proeverij bij Distilleerderij Rutte. Breakout en Help, de directeur is ontvoerd zijn nieuwe spannende, actieve spellen in de historische binnenstad van Dordrecht.

Ga de Alblasserwaard in en kom kijken en proeven hoe kaas gemaakt wordt. Dit arrangement omvat ook een Hollandse koffietafel en een rondleiding door een streekgids in de Alblasserwaard. Bezoek met de hele familie de Avonturenboerderij Molenwaard en beleef het Hollandse landleven. Of proef de streek en maak de ware kok in je los met de workshop Koken met streekproducten.

In Gorinchem kun je het arrangement Mooi Cultureel Gorinchem reserveren. Een culturele dag in de vestingstad met stadswandeling, museumbezoek, koffie en lunch.

Maar de regio biedt nog veel meer mogelijkheden. Kijk op de website www.opstapinzuid-holland.nl of vraag om toezending van de nieuwe brochure 2019 via res@vvvzhz.nl

Of blader hier door de brochure 2019 vol ideeën!

 

 
  • print