De Biesbosch.... altijd in beweging!

maandag 15 jun 2020

Wil je weten waar je kunt wandelen in het Hollandse deel van Nationaal Park De Biesbosch? In de wandelgids Hollandse Biesbosch zijn 7 verschillende wandelroutes vanaf het Biesboschcentrum Dordrecht opgenomen. Of ontdek de Nieuwe Dordtse Biesbosch met routes over vlonders en dijkjes.

Zeven wandelroutes met als startpunt Biesboschcentrum Dordrecht of de Oosthaven in Dordrecht. De Helpolderroute, Moldieproute, Zuilespolderroute, Off-the-road route, wandelroute over verharde paden, Griendmuseumroute en Natuurpad Nieuwe Merwede worden in de wandelgids beschreven.
De wandelgids bevat uitgebreide beschrijvingen, routekaarten, achtergrondinformatie en uitklapkaart van het hele Biesboschgebied. De lengte van de routes liggen tussen 3 en 5 km. De wandelgids is te koop bij VVV Dordrecht, Spuiboulevard 99 en in het Biesboschcentrum Dordrecht. Gemakkelijk te bestellen in deVVV-webshop.

De wandelroutes in de Nieuwe Dordtse Biesbosch zijn voorzien van paaltjes met QR-codes. Met de Izi.travel app kun je onderweg de QR-codes inscannen en krijg je filmpjes over de geschiedenis van het gebied te zien. Bekijk de routesBolbaken enHaniasluis op de VVV website.

  • print