Aftrap culturele seizoen in het Energiehuis

dinsdag 1 sep 2020

Aftrap culturele seizoen in het Energiehuis
Grand Cafť Khotinsky weer open!

Concerten, voorstellingen, dansen, toneel spelen, muziek maken, cursussen volgen, eten en drinken; het kan allemaal weer in het Energiehuis. Poppodium Bibelot, Kunstmin, To Be cultuurcentrum en Popcentrale slaagden erin een mooi programma neer te zetten waarbij uiteraard de 1.5 meter maatregel wordt gehanteerd.

De afgelopen tijd waren de instellingen op verschillende manieren actief, online en op locatie maar nu het culturele seizoen weer opstart, zetten de partners van het Energiehuis weer volledig in op een programma in het prachtige, industriŽle pand aan de Noordendijk. Met Khotinsky als unieke plek voor een koffie, lunch, een hapje eten of als plek om te borrelen, is het Energiehuis weer de levendige plek waar altijd iets te doen is.

Niet alleen het Energiehuis staat te popelen om het publiek weer over de vloer te hebben, ook bezoekers, theater- en muziekliefhebbers en cursisten hebben er weer zin in. Zo was de open dag van To Be cultuurcentrum op zondag 6 september in no time uitverkocht. Ook Bibelot presenteert een divers 1,5 meter programma in het Energiehuis.†

Kunstmin startte vrijdag 4 september met de eerste voorstellingen van het theaterseizoen. Van de 70 voorstellingen die dit najaar op het programma staan, zijn er zo’n 20 voorstellingen te zien in Machine 3 van het Energiehuis.†

Kijk voor het volledige programma van de partners van het Energiehuis op: www.bibelot.net; www.kunstmin.nl; www.popcentrale.nl; www.tobe.nl; www.khotinsky.com.

  • print