Ladies Night: Onze Jongens in Miami< Terug

Kinepolis Dordrecht
Lijnbaan 200
3311 RL DORDRECHT

Gun jezelf en je vriendinnen een geweldige avond en kom naar de Ladies Night. Bij binnenkomst ontvang je een heerlijk welkomstdrankje. In de bioscoop zijn er stands met accessoires, fashion, beauty en worden er prijzen verloot. Daarna bekijk je de voorpremière van de romantische komedie Last Christmas! Na afloop van de Ladies Night ontvang je ook nog een goodiebag!
In Onze jongens in Miami is Jorrit (Jim Bakkum) weer single en gaat hij samen met Bas (Martijn Fischer) een stripclub openen in Miami. Uiteraard vliegt ook Thijs (Juvat Westendorp) naar Miami samen met nieuwe stripper en collega-bouwvakker Boris (Malik Mohammed). Ze moeten flink aan de bak want de club blijkt een enorme bouwval en de mannen komen er al snel achter dat ze te maken hebben met stevige concurrentie.

woensdag 29 jan 2020

voor aanvangstijden zie: www.kinepolis.nl