VVV Groepsreserveringen

VVV Zuid-Holland Zuid heeft een afdeling Groepsreserveringen die elk jaar een selectie van dagarrangementen en losse bouwstenen samenstelt. Een dagje uit met de zaak, met de vereniging, of zomaar met familie of vrienden? Leuk, zul je denken, maar hoe organiseren we dit? Voor jou misschien een hele klus, maar wij zijn er om je te helpen.

Heb je wensen voor een persoonlijke invulling? Geen probleem, VVV denkt graag met je mee! Wat dacht je van bonbons of likeur maken, een spelletje Schapenkoppengolf of een inkijkje in het ambacht van de zilversmid? Maak een stadswandeling met een gids, smul van een High Tea of laat je varen door een uniek natuurgebied: keuze te over.

Website
Op de website www.opstapinzuid-holland.nl staan alle mogelijkheden in de regio Zuid-Holland Zuid. 

Brochure
Alle mogelijkheden voor stadswandelingen, complete dagtochten en groepsdagtochten op maat in de regio Zuid-Holland Zuid staan in deze VVV brochure. Deze full-colour brochure is gratis verkrijgbaar bij de kantoren van VVV Zuid-Holland Zuid, bij verschillende agentschappen en op aanvraag. Bekijk de brochure online hieronder of kijk op www.opstapinzuid-holland.nl 

 

De vele suggesties kunnen op een zodanige manier worden ingepast zodat je precies dát uitstapje organiseert dat past bij je groep.
Neem na het lezen van de website en/of brochure gerust vrijblijvend contact op onze afdeling Groepsreserveringen, tel. 078-6322422, res@vvvzhz.nl of kijk op www.opstapinzuid-holland.nl 

De brochure is ook gratis verkrijgbaar bij alle kantoren van VVV Zuid-Holland Zuid of gratis te bestellen per e-mail.

 

  • print