De Escapebox (Dordrecht)< Terug

Contactgegevens

VVV Zuid-Holland Zuid
Spuiboulevard 99
3311 GN DORDRECHT
Tel 078 632 2422
Tel 078 632 2477

Groep

Groepsarrangementen en activiteiten, Sport en Actief

Type

Actief en Sportief, Escape Room

Omschrijving

Uit een escaperoom moet je proberen te ontsnappen. Maar bij de Escapebox zitten jullie niet in een aparte ruimte, maar zitten jullie vast aan een kist, de escapebox. Probeer de box open te krijgen en met de materialen die hier in zitten kunnen jullie uiteindelijk proberen los van de box te komen. Jullie hebben hier 1 uur de tijd voor. Hoe sneller jullie dit lukt, hoe meer punten jullie verdienen. Komen jullie er niet uit, dan is het mogelijk om tegen inlevering van punten bij de spelleider een aanwijzing te krijgen. Lukt het jullie om los te komen zonder dat alle punten op zijn?

Zijn jullie met meer dan 10 personen, dan zijn staan er twee identieke boxen naast elkaar waarbij jullie in twee teams tegen elkaar spelen. Een andere optie is om naast de escapebox een GPS escapetour te doen. De escapetour is een route die jullie met een GPS, antwoord formulier en een cryptex (bekend van de Da Vinci Code) lopen. Door een aantal coördinaten aan te doen vinden jullie een aantal letters waarmee de cryptex geopend kan worden. Hierin zitten een aantal puzzels die uiteindelijk ook weer punten opleveren. Samen met de punten behaald bij de escapebox wordt hier mee uiteindelijk de eindscore en dus de winnaar bepaald. Indien jullie met meer dan 50 personen zijn is deze laatste optie de enige mogelijkheid!

Prijzen

Prijs vanaf
€ 243.00

€ 243,00 voor max 10 personen per box. Iedere volgende box kost € 122,00. Reserveringskosten: 1 onderdeel: € 8,00 2 onderdelen: € 14,00 3 of meer onderdelen: € 18,00 inclusief 2 consumpties per persoon. Exclusief eventuele kosten van zaalhu

Locatie op kaart

  • print