Likeur/jenever/gin proeverij< Terug

Contactgegevens

VVV Zuid-Holland Zuid afdeling groepsdagtochten
Spuiboulevard 99
3311 GN DORDRECHT
Tel 078 632 2422
Tel 078 632 2477

Groep

Groepsarrangementen en activiteiten

Type

Culinair

Omschrijving

Al bijna 150 jaar distilleert Rutte jenevers, gins en likeuren. Dat gebeurt vandaag de dag nog op dezelfde wijze als toen. Alle smaak en kleur is afkomstig van natuurproducten zoals vers fruit, kruiden en noten. Dat ziet, ruikt en proeft u! Het historische pand in de oude binnenstad van Dordrecht is nog in de originele staat. Nog steeds worden hier de distilleerketels gestookt en worden kleine producties zelfs nog met de hand gevuld. Boven de distilleerderij, in de vroegere woonkamer van Simon Rutte, is nu de sfeervolle Proefkamer gevestigd.†

U wordt ontvangen in de Proefkamer, krijgt uitleg over de ingrediŽnten en over het proces van distilleren en extraheren. Hierna volgt een rondleiding door de distilleerderij. Afsluitend een uitgebreide proeverij van de verschillende jenevers, gin en likeuren. Ook leren wij u om thuis eenvoudig de lekkerste mixen te maken.
Duur:†1,5 uur

Prijzen

volwassenen
€ 15.00
groepen vanaf
14 personen

Reserveringskosten: 1 onderdeel: Ä 8,00 2 onderdelen: Ä 14,00 3 of meer onderdelen: Ä 18,00 Op zaterdag/zondag minimaal 20 personen, kleinere groepen in overleg.

Locatie op kaart

  • print