Wandelingen o.l.v. VVV gids (Dordrecht)< Terug

Contactgegevens

Wandelingen o.l.v. VVV gids (Dordrecht)
Spuiboulevard 99
3311 GN DORDRECHT
Tel 078 632 2477
Tel 078 632 2422

Groep

Groepsarrangementen en activiteiten

Type

Excursie, Kunst en Cultuur, Rondleiding

Omschrijving

(Stads)wandeling o.l.v. VVV-gids op afspraak voor groepen door Dordrecht. Dordrecht is misschien wel een van 's lands best bewaarde geheimen. Waar anders vind je een stad op een eiland bomvol cultuur, bruisende festivals, ruige natuur en een rijk verleden dat je tussen de duizenden monumenten in de historische binnenstad nog overal ervaart.

De Engelse krant The Times noemde Dordrecht zelfs een 'verborgen parel'en tipte het als alternatief voor stedentrips naar met toeristen overladen wereldsteden als Parijs en Barcelona.
En zeker in 2020 is een bezoek aan Dordrecht de moeite waard. Dit jaar vieren we namelijk dat Dordrecht al 800 jaar stadsrechten heeft. Een verjaardag en feest van wel 366 dagen. Het hele jaar lang zijn er evenementen, speciale exposities en activiteiten.

VVV Gidsenteam Dordrecht

De VVV gidsen verzorgen een stadswandeling door Dordrecht op maat voor uw groep. Met een vertrek- en eindpunt naar keuze en de informatie tijdens de stadswandeling Dordrecht wordt toegespitst op de interesses van de groep. Alle deskundige VVV gidsen beschikken over een grondige kennis van de moderne talen en de geschiedenis van de stad en/of regio. De gidsen lopen met maximaal 20 personen. De wandelingen zijn het gehele jaar door te reserveren op alle dagen van de week. U kunt ze los boeken of als onderdeel van een dagtocht op maat.

Kosten

tot 2 uur wandelen: 85,00 per gids.
ieder volgend uur: 35,00 per gids.

Prijzen

Reserveringskosten stadswandeling: 10,00.

Overige informatie

Cultuur
Reserveren
reserveren verplicht
Lidmaatschappen
Lid VVV
Ja

Locatie op kaart

  • print