Workshop gin maken< Terug

Contactgegevens

VVV Zuid-Holland Zuid afdeling groepsdagtochten
Spuiboulevard 99
3311 GN DORDRECHT
Tel 078 632 2422
Tel 078 632 2477

Groep

Groepsarrangementen en activiteiten

Type

Culinair, Workshop

Omschrijving

Al bijna 150 jaar distilleert Rutte jenevers, gins en likeuren. Dat gebeurt vandaag de dag nog op dezelfde wijze als toen. Alle smaak en kleur is afkomstig van natuurproducten zoals vers fruit, kruiden en noten. Dat ziet, ruikt en proeft u! Het historische pand in de oude binnenstad van Dordrecht is nog in de originele staat. Nog steeds worden hier de distilleerketels gestookt en worden kleine producties zelfs nog met de hand gevuld. Boven de distilleerderij, in de vroegere woonkamer van Simon Rutte, is nu de sfeervolle Proefkamer gevestigd.

NIEUW! Workshop gin maken
Tijdens het belangrijkste bartenderevent ter wereld is Ruttes Celery gin onlangs in New Orleans verkozen tot de beste nieuwe gin! Om dit te vieren introduceren wij een nieuwe workshop: maak zelf uw eigen gin. Na ontvangst met onze “perfect serve”Gin &Tonic krijgt u een rondleiding en proeverij waar u uiteraard de prijswinnende gin zult proeven! Hierna gaat u zelf aan de slag met het maken van uw eigen recept. Uw zelfgemaakte gin gaat mee naar huis in een flesje met eigen etiket. 

Duur:
3 uur

Prijzen

volwassenen
€ 34.00
groepen vanaf
8 personen

Reserveringskosten: 1 onderdeel: €8,00 2 onderdelen: €14,00 3 of meer onderdelen: €18,00 Op zaterdag/zondag minimaal 12 personen.

Overige informatie

Cultuur
Reserveren
reserveren voor groepen verplicht

Locatie op kaart

  • print