Restaurant Boathouse078 & Partycentrum Develpaviljoen< Terug

Contactgegevens

Restaurant Boathouse078 & Partycentrum Develpaviljoen
Parklaan 1
3335 LM ZWIJNDRECHT
Tel 078 610 0901
Fax 078 610 0952

Groep

Groepsarrangementen en activiteiten, Restaurants, Uitgaan

Type

Arrangement, Partylocatie of zaalverhuur, Restaurant

Omschrijving

Restaurant Boathouse078 & Partycentrum Develpaviljoen is dé locatie voor een heerlijke lunch, diner, high-tea, high wine, high-beer of een gezellige borrel maar ook dé feestlocatie én zakelijke locatie van Zwijndrecht. Bij uitstek de gelegenheid voor een buffet, een (winter)barbecue, viering van een jubileum of zakelijke receptie.
U bent bij ons ook aan het juiste adres als u gaat trouwen. Wij leggen de rode loper graag uit voor uw bruiloft. Voor zowel de huwelijksvoltrekking, de huwelijksreceptie of een schitterend huwelijksfeest is het Develpaviljoen dé perfecte feestlocatie. Wij hebben persoonlijke aandacht tijdens het bespreken van de offerte, de rondleiding en tijdens de gelegenheid zelf.
Of u nu kiest voor een receptie of een feestavond, wij zorgen ervoor dat de trouwdag onvergetelijk wordt. Klik hier voor alle all in arrangementen.
Heeft u iets anders te vieren? Bijvoorbeeld een verjaardag, huwelijksjubileum of een zakelijk jubileum? Neem dan eens een kijkje bij onze all in arrangementen voor een receptie, feestavond, uitgebreid diner, (winter)barbecue of een luxe buffet bijvoorbeeld. (klik hier voor alle all in arrangementen). 
Maar ook voor uw vergadering of seminar kunt u bij ons terecht! Of wat dacht u van een gezellige middag onder het genot van een brunch, high tea, high wine of op een zomerse avond een uitgebreide barbecue? Daarnaast is het mogelijk de condoleance na de uitvaart (begrafenis/crematie) in ons restaurant te houden.
Wij staan niet alleen in ons restaurant voor u klaar, maar ook daarbuiten. Wij hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met catering op locatie, zowel de catering van alleen uw salademaaltijden als een volledige catering van een koud/warm buffet kunt u met een gerust hart aan ons overlaten!
Volop gratis parkeren met plaats voor meer dan 200 auto's is uniek in de omgeving van Dordrecht/Rotterdam en de rolstoeltoegankelijkheid, maakt dat ons schitterende restaurant uitermate geschikt is voor iedere gelegenheid.

Openingsdata en tijden

zondag
12:00
woensdag
17:30
donderdag
17:30
vrijdag
17:00
zaterdag
12:00

Buiten openingstijden op aanvraag geopend.

Overige informatie

Accommodatie
Uitstraling/Inrichting accommodatie
zeer comfortabel
Capaciteit
Aantal zalen
3
Aantal couverts
120
Eetgelegenheid
Type eetgelegenheid
restaurant
Nationaliteit keuken
Nederlands
Specialiteit keuken
gevarieerd
Faciliteiten (Accommodatie)
Terras
Ja
Huisdieren
Huisdieren
Huisdieren alleen na overleg
Lidmaatschappen
Lid VVV
Ja
Koninklijke Horeca Nederland erkend
Ja
Vervoer
Eigen parkeerterrein
Ja
Fietsenstalling
Open
Verzorging
High Teas
Ja
Voorzieningen gehandicapten
rolstoeltoegankelijk toilet
Ja
gehandicaptenparkeerplaats
Ja

Locatie op kaart

  • print