Speeltuin Oosterkwartier< Terug

Tel 078 613 7165

Attracties

Speeltuin

Groene, avontuurlijk en uitdagende speeltuin met zand- en waterbaan, met speel-klim-bos en kabelbaan. Verschillende klim- klauter- en draaitoestellen en mandschommel. Water, modder, klimbomen en veel speeltoestellen voor een heerlijk dagje uit. Vanaf half mei kunnen de kinderen zelfs zwemmen in het zwembadje (max 0,50m diepte). Heerlijk terras voor de ouders met zon en schaduw onder platanen. Ook geschikt voor kinderfeestjes en schoolreisjes.
Deze speeltuin wordt geheel gerund door vrijwilligers en buurtbewoners en is open van Pasen tot de herfstvakantie. Er zijn meerder speeltuinfeesten tijdens het speelseizoen. In de de winterperiode worden er elke woensdagmiddag kinderactiviteiten georganiseerd. Regelmatig is eer een kinderdiscoavond.
Voor volwassenen is er koffie- en bingo ochtend, 1x per 2 weken.

open van begin april t/m de herfstvakantie dagelijks (behalve maandag) 14.00-17.00 uur winteractiviteiten op woensdagmiddag 14.00-16.00 uur

Toegang niet-leden 1,- per kind Lidmaatschap per gezin/per jaar 20,-

kinderen