Vicino Sei< Terug

Contactgegevens

Vicino Sei
Vlak 6
3311 AT DORDRECHT
Tel 06 51686597

Groep

Bezienswaardigheden, Winkels

Type

Lichaamsverzorging/Gezondheid, Monument

Omschrijving

In een 400 jaar oud rijksmonument aan de Wolwevershaven in de oudste stad van Holland, Dordrecht, bevindt zich Vicino Sei. †
Beeldt u zich eens in: Een verscholen winkeltje aan een pittoreske haven in ItaliŽ. In een dorpje, waar het lijkt of de tijd heeft stilgestaan. Waar elegante dames en charmante heren het toneel vormen. Waar wordt genoten van eerlijk eten en drinken. Waar lekker ruiken minstens net zo belangrijk is als je goed verzorgen en je met aandacht kleden.

Graag neemt Vicino Sei u mee in diť sfeer en laat zij u kennis maken met de mooie geuren die ItaliŽ te bieden heeft. In onze klassieke boutique verkopen wij een zorgvuldig gekozen selectie van nicheparfums. Om bijzondere momenten in een geur te kunnen vangen. Alle parfums worden passievol gecreŽerd met natuurlijke ingrediŽnten en zorgen voor een unieke geurbeleving.

Historie van het gebouw

Het perceel waar dit pand op is gebouwd is in 1611 gekocht door de thesaurier van de stad Dordrecht, Leonard Sijbertsz van den Hatert. Hij liet er tussen 1611 en 1617 een huis op bouwen door metselaar Hendrick Jansz Carnaeckel. In 1877 is de topvoorgevel vernieuwd en voorzien van een lijstgevel.

Openingsdata en tijden

donderdag
15:00 - 19:30
vrijdag
12:00 - 16:30
zaterdag
12:00 - 16:30

ook op afspraak geopend.

Overige informatie

Accommodatie
Soort gebouw
Stadswoning
Bouwjaar
1611
Winkel
Type winkel
parfums/cosmetica

Locatie op kaart

  • print